Succesvolle Dag Tijdens De NCDH Clubshow

by sep 11, 2018

Succesvolle Dag Tijdens De NCDH Clubshow

Gisteren hadden we een fantastische dag tijdens de NCDH Clubshow te Rotterdam! Keurmeester & rasspecialist mevr.Irina Petrakova uit Rusland.
Het was warm, zonnig en gezellig, en erg blij met onze, speciale, uitslag:

Angel/ NL, Duits VDH&Club, Int.Kamp.Dalmindy`s Ivy Indigo LJK, ES`11, NVK`16, NVW`16, BVW`17 won de grote veteranenklasse teven met 1 Uitmuntend/ VCAC en dus Beste Veteranen teef.
Mooi om deze kwaliteitsvolle klasse zo bij elkaar te zien, stuk voor stuk mooie dames waar in het verleden vaak tegen gestreden is.
Jip/ Kamp. Dalmindy`s Turbo Turquoise NVK`17 won de veteranenklasse reuen met 1 Uitmuntend/ VCAC en dus Beste Veteranen reu. Proficiat Ellen!
Dit samen maakte dus dat broer en zus, maar ook Marieke/zus tegen Karin/ zus moest lopen voor de titel Best in Show Veteraan! Angel werd BIS 1 VETERAAN!
We kregen lovende woorden van de keurmeester over onze veteranen.

Verder was ook Hailey/ Dalmindy`s Choco Deluxe njk mee en kwam uit in een grote openklasse. Hailey zat bij de selectie van de laatsten met een Uitmuntend en werd helaas niet geplaatst. Lopen ging de eerste ronde niet zo goed, maar bij de 2e hebben we ons hersteld en kunnen we tevreden zijn met deze uitslag en met de prachtige keurrapporten van alle honden.

En dan was er ook nog een dochter van onze Bono/ Kamp.Alphadirato Innovation Brand njk ingeschreven (Moeder Kamp. Obonya`s Pride Donna Yaela) in een grote jeugdklasse.
Veloria/ Obonya`s Pride Dalmi Veloria Aiana behaalde een mooie plaatsing met 4e Uitmuntend! Proficiat Maria!

Erg trots, uitgeput en verbrand gingen we weer huiswaarts begin avond.
We bedanken onze moeder voor de goede zorgen voor de spikkels thuis en ons